Op maandag 19 juni 2017 organiseert Amsterdam Cares de Olympische Sportweek. 400 vrijwilligers zullen samen met 1200 kinderen uit achterstandssituaties een sportieve dag beleven in het Olympisch Stadion. Ook de Jonge Balie Amsterdam zal met een team van 10 vrijwilligers deelnemen aan dit evenement en jij kan er bij zijn!

Dit evenement is van groot belang. Veel kinderen verkeren namelijk in situaties waarin sporten om bepaalde (financiële) redenen niet wordt gestimuleerd. Ook hebben de scholen te weinig budget om een sportdag van deze omvang te kunnen realiseren. Meedoen aan de Olympische Sportweek is dan ook heel bijzonder voor ze.

Ook voor de vrijwilligers is het een bijzonder dag. De vrijwilligers begeleiden de kinderen bij het uitgebreide sportprogramma. Ook beleven ze samen de vlaggenparade en het ontsteken van het Olympisch Vuur. Een moment dat menig vrijwilliger nog langs bij blijft. Het beeldmateriaal uit 2016 spreekt voor zich.

De dag duurt van 9.00 uur tot 14.30 uur. Geef je nu op via onderstaand inschrijfformulier en draag je steentje bij!

Tentamentraining Ethiek 2 mei 2022