Nieuws

Vacature SJBN Jonge Balie Congres 2017

Namens de Stichting Jonge Balie Nederland wijzen wij jullie graag op het volgende.

Hoewel het SJBN Jonge Balie Congres 2016 nog moet plaatsvinden op 3 en 4 november 2016, worden de voorbereidingen voor 2017 al getroffen. Ieder jaar organiseert de Stichting Jonge Balie Nederland het grootste congres voor jonge advocaten. Lijkt het jou leuk om als afgevaardigde van jouw arrondissement dit congres – voor bijna 1000 advocaten – mede te organiseren, meld je dan aan voor de SJBN Jonge Balie Congrescommissie 2017! De datum voor het SJBN Jonge Balie Congres 2017 staat vast op 2 en 3 november 2017. De rest is aan jou!

Heb je interesse, stuur dan een e-mail aan secretaris@jongebalieamsterdam.nl. Voor vragen over de organisatie kun je terecht bij Michèle Manning, voorzitter van de Stichting Jonge Balie Nederland (voorzitter@sjbn.nl)

To top