[Laatste plaatsen!] Wil jij je graag inzetten voor je medemens, maar laat je volle agenda het niet toe om je iedere week te committeren aan vrijwilligerswerk? Op donderdag 17 november 2016 organiseert Amsterdam Cares opnieuw een leuke vrijwilligersactiviteit speciaal voor leden van de Jonge Balie!

Dit jaar gaan we de bewoners van het verpleeghuis Dr. Sarphatihuis een leuke avond bezorgen. Eerst gaan we lekkere toetjes voor de ouderen maken en als alle toetjes op zijn, spelen we nog wat spelletjes. Tussen de bedrijvigheden door is er veel tijd om mooie verhalen uit te wisselen met de bewoners. Op die manier hebben zowel de bewoners als de vrijwilligers een memorabele avond. De avond sluiten we af met een klein borreltje om iedereen te bedanken voor zijn inzet.

Om 18.00 uur verzamelen we bij het Dr. Sarphatihuis aan de Roetersstraat 2 (om de hoek bij Artis). Inschrijven kan door een e-mail te sturen aan evenementen@jongebalieamsterdam.nl.

Amsterdam Cares is onderdeel van Nederland Cares, een vernieuwende organisatie op het gebied van betrokken ondernemen en flexibel vrijwilligerswerk. Amsterdam Cares richt zich op het activeren van (young) professionals en biedt daarbij 100% flexibel vrijwilligerswerk aan. Zo kun je een bijdrage leveren aan de maatschappij zonder dat je in de knel komt met al je andere prioriteiten. Ga naar www.nederlandcares.nl/nl/amsterdam voor meer informatie over Amsterdam Cares.