• 5 juli 2018
    19.00 - 23.00 uur

Op donderdag 5 juli 2018 vindt voor de tweede keer het Jeu de Boules toernooi van de Jonge Balie Amsterdam plaats. Dit prestigieuze sportevenement vindt dit jaar plaats bij MooieBoules, na de langverwachte opening van deze nieuwe toffe Jeu de Boules locatie in Amsterdam. Een primeur dus! Vanaf 19.30 uur is de inloop en rond 20.00 uur kan het pointeren en tireren beginnen.

De inschrijving wordt woensdag 6 juni 2018 om 11.00 uur geopend. Deelname per team is EUR 50 incl. BTW. Een team moet uit minimaal 4 en uit maximaal 6 deelnemers bestaan. Trommel dus snel je mede-Boulers bij elkaar want ook het aantal extra plaatsen is niet onbeperkt.

Schrijf je vanaf 6 juni in via onderstaand formulier. Let op: inschrijving is pas compleet zodra de betaling van het deelnamebedrag is ontvangen.

Kosten

De kosten voor deelname bedragen EUR 50 per team (incl. BTW). Bij dit bedrag is de drank inbegrepen! De teamcaptain zal na inschrijving per e-mail een factuur ontvangen. Het inschrijfbedrag moet uiterlijk 14 dagen na de datum van de factuur – maar in ieder geval uiterlijk op 4 juli – zijn ontvangen. Let op: je inschrijving is pas compleet zodra de betaling van het deelnamebedrag is ontvangen. Als de betaling niet op tijd binnen is, zal jullie plek worden vergeven aan het eerste team op de reservelijst!

Overige voorwaarden

Teams die zich inschrijven nadat het maximum aantal teams is bereikt, worden op de volgorde van inschrijving op de reservelijst geplaatst. De reserveteams krijgen bericht als een team afvalt.

Hopelijk tot 5 juli!

De Jeu de Boules Toernooi Commissie

Jonge Balie Jeu de Boules Toernooi 2018