Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Young Professionals Night – Amsterdam Art Week 2022

mei 12, 2022 @ 06:30 - mei 13, 2022 @ 01:00

Op donderdag 12 mei 2022 organiseert Amsterdam Art een Young Professional Night tijdens de Amsterdam Art Week 2022.

Amsterdam Art zet zich vol enthousiasme in om de positie van Amsterdam als toonaangevend centrum voor de hedendaagse kunst te versterken. Door middel van de Amsterdam Art Week 2022 verbindt Amsterdam Art nieuw publiek aan hedendaagse kunst. Om die reden organiseert Amsterdam Art op donderdag 12 mei de Young Professionals Night. Door middel van een inhoudelijk programma willen ze de leden van de Jonge Balie Amsterdam onder het genot van een drankje graag de mogelijkheid bieden om zich te verdiepen in de Amsterdamse kunstscene.

De avond wordt georganiseerd in samenwerking met de museumpartners en sponsoren van Amsterdam Art en de deelnemende galeries in Amsterdam. Het programma bestaat uit:

    • Start bij het Oedipus Badhuis. Hier zal een hapje en drankje zijn en wordt iedereen welkom geheten.
    • Daarna zal de Jonge Balie in eigen groepen worden onderverdeeld en volgt er een gallery-tour op de fiets, met tourgids, langs deelnemende galerie.
    • Eindbestemming bij Capital Kitchen waar een netwerk event met andere young professional organisaties zal zijn. Dit tezamen met een DJ en cocktails.
  • Het programma start om 18:30 en zal eindigen om (uiterlijk) 01:00.Voor meer informatie over de Amsterdam Art Week kan je terecht op de website. Indien er nog vragen zijn over het event dan kan je deze stellen aan evenementen@jongebalieamsterdam.nl.

Je kan je hieronder kosteloos inschrijven voor dit evenement.

Young Professionals Night - Amsterdam Art Week 2022

Gegevens

Begin:
mei 12, 2022 @ 06:30
Einde:
mei 13, 2022 @ 01:00