Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

[VOL] Jonge Balie Lezing i.s.m. Young Patrons Circle

januari 31, 2019 @ 08:00 - 17:00

Laat je in de koude januarimaand verwarmen door The Gershwins’ Porgy and Bess! Op donderdag 31 januari 2019 zal de Jonge Balie Amsterdam in samenwerking met The Young Patrons Circle (een groep van jonge donateurs van Nationale Ballet & Opera) een fantastische avond organiseren bij Nationale Ballet & Opera.

De avond vangt om 18.30 uur aan met een lezing in het Atrium van Nationale Ballet & Opera, gegeven door Flip Schüller. De lezing zal gaan over de juridische en maatschappelijke aspecten omtrent de asielprocedure voor kinderen, en meer in het bijzonder de situatie rondom Lili en Howick.

Aansluitend zullen we de voorstelling Porgy and Bess bezoeken. Porgy and Bess is een opera die in 1935 is gecomponeerd door de wereldberoemde George Gershwin. Een bijzonderheid van het werk is dat het een gemeenschap bestaande uit Afro-Amerikanen aan de rand van de samenleving centraal stelt, een groep die op deze manier voor het eerst een podium kreeg. Na de voorstelling zal een borrel worden gehouden op een externe locatie.

LET OP:

  • deelname is uitsluitend toegankelijk voor leden van de Jonge Balie Amsterdam
  • deelname is geheel kosteloos
  • deelname levert 1 PO-punt op

Wegens grote belangstelling is het niet meer mogelijk om je voor dit Jonge Balie evenement aan te melden. Indien je je reeds hebt aangemeld maar nog geen bevestiging per e-mail hebt ontvangen, betekent dit dat je op de wachtlijst ben geplaatst. Wij zullen de betreffende mensen hier nog nader over berichten.

Gegevens

Datum:
januari 31, 2019
Tijd:
08:00 - 17:00

Locatie

Nationale Opera & Ballet
Amstel 3
Amsterdam,
+ Google Maps