Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

11 juni 2021 | Pleitwedstrijden 2021

juni 11, 2021

Leden

Op vrijdag 11 juni 2021 vinden de pleitwedstrijden van de Amsterdamse Jonge Balie plaats in het nieuwe gebouw van de rechtbank Amsterdam!* Twaalf pleiters zullen pleiten over een casus, opgesteld door mr. Du Perron, raadsheer bij de Hoge Raad, onder het toeziend oog van een vakkundige jury. De deelnemers zullen strijden om de felbegeerde wisseltrofee, maar wie doen er mee? Er is slechts plek voor twaalf deelnemers, met een beperking van één deelnemer per kantoor. Bij de inschrijving geldt de regel wie het eerst komt wie het eerst maalt. Alle deelnemers worden vrijgesteld van de verplichte pleitoefening.

Reserveer 11 juni 2021 alvast in je agenda.** Informatie over de inschrijving volgt later. Voor meer informatie kun je contact opnemen via info@stichtingjustitia.nl of pleitwedstrijden@stichtingjustitia.nl.

* Een en ander is onder voorbehoud dat het gebouw op dat moment door de rechtbank in gebruik is genomen, hier ruimte voor beschikbaar is en dit is toegelaten onder de op dat moment geldende Covid-19 maatregelen.

**  De winnaar van de Amsterdamse pleitwedstrijden zal meedoen aan de landelijke pleitwedstrijden. Deze staan vooralsnog gepland op 2 juli 2021.

Gegevens

Datum:
juni 11, 2021