Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Jonge Balie Pubquiz

april 6 @ 19:00 - 23:00

Na een geslaagde editie in november is het donderdag 6 april weer tijd voor de volgende pubquiz! Weet jij waar BBB níet de grootste is geworden, wie er achter de Instagram-pagina met de Zuidas-memes zit, en welke Amsterdamse brug naar bier is vernoemd? Meld je dan snel met je team aan!

Voorafgaand aan de pubquiz zullen we ook samen eten. Je hebt de keuze tussen vega of vlees. We willen jullie daarom vriendelijk verzoeken om bij jullie aanmelding ook aan te geven welk gerecht jullie willen. De drankrekening wordt, tot een bepaald bedrag, betaald door de Jonge Balie, ook voor de verliezers, dat is dan wel weer winnen.

De locatie en exacte tijd worden spoedig bekendgemaakt.

Deelname is kosteloos en uitsluitend toegankelijk voor leden van de Jonge Balie Amsterdam. Schrijf je snel in met je pienterste kantoorgenoot/confrère/collega, want er is beperkt plaats. Let op: een team bestaat uit 4-6 deelnemers en de teamcaptain schrijft het team in.

Jonge Balie Pubquiz 6 april 2023

  • Houd er rekening mee dat enkel de team captain eventuele nadere informatie per mail ontvangt.
  • Geef hier de maaltijdkeuzes van alle deelnemers uit je team door (zie de lijst met keuzes in het bericht boven dit inschrijfformulier). Als je hele team niet wil mee-eten, vul dan 'nvt' in. Vul tot slot in of je team uit 4, 5 of 6 personen bestaat.

Gegevens

Datum:
april 6
Tijd:
19:00 - 23:00