Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Donderdag 10 november: Young Bankers ABN AMRO & Jonge Balie evenement

november 10, 2016 @ 08:00 - 17:00

Op donderdag 10 november 2016 is het zover. Die dag organiseert de Jonge Balie Amsterdam in samenwerking met YBA het spraakmakende seminar ‘Young people in old professions’.

Aanmelden voor het evenement kan door een e-mail te sturen aan secretaris@jongebalieamsterdam.nl. Het aantal plekken is beperkt. Aanmeldingen worden verwerkt op volgorde van binnenkomst.

Deze lezing kwalificeert als een Jonge Balie-lezing (1 punt). Om voor dit punt in aanmerking te komen moet je tijdens het evenement in- en uittekenen op de daarvoor bestemde lijsten.

Omdat we elkaar zowel zakelijk, privé, als op de Zuidas regelmatig tegenkomen ontstond het idee om samen met de bankiers van de YBA een evenement te organiseren. Op donderdag 10 november 2016 is het zover. Die dag organiseert de Jonge Balie Amsterdam in samenwerking met YBA het spraakmakende seminar:

Young people in old professions

Tijdens dit seminar zullen oudgedienden Peter Wakkie (o.a. De Brauw, Ahold, ABN Amro) en Chris Vogelzang (ABN Amro) hun visie op het moderne bankwezen, de huidige stand van de advocatuur en recente ontwikkelingen in de maatschappij toetsen aan die van twee jonge, innovatieve ondernemers: Daan Bolder (Braingineers) en Rick Schmitz (LegalThings). Tijdens het seminar zal veel ruimte zijn voor interactie met de ‘young people’ uit het publiek. Ook zullen zij geprikkeld worden om na te denken over de vraag of de ‘old professions’ waarin zij werkzaam zijn nog wel voldoen aan de eisen van deze tijd.

Wanneer: Donderdag 10 november van 16:00 t/m 19:30 uur met aansluitend een borrel.

Waar: Auditorium, ABN AMRO, Amsterdam

Hoe en wat: Vier prominente sprekers zullen hun visie geven op het thema ‘Young people in old professions’ , waarna zij onder leiding van een dagvoorzitter met elkaar en met het publiek in debat zullen gaan. Aansluitend is er een verzorgde borrel.

Publiek: maximaal 200 young professionals (advocaten, bankiers, etc).

Dit is een evenement dat je niet wil missen en het aantal plaatsen is beperkt. Zet het dus nu alvast in je agenda en zorg dat je op tijd inschrijft door een e-mail te sturen aan secretaris@jongebalieamsterdam.nl.

Margot Kuijpers (ABN AMRO)

Casper Rooijakkers (Eversheds)

Louis van Roessel (De Brauw Blackstone Westbroek)

Tim de Leeuw (ABN AMRO)

Gegevens

Datum:
november 10, 2016
Tijd:
08:00 - 17:00

Locatie

ABN AMRO Hoofdkantoor
Gustav Mahlerlaan 10 + Google Maps