Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bowlingtoernooi

februari 26, 2015 @ 8:00 am - 5:00 pm

Al sinds jaar en dag organiseert de Jonge Balie het prestigieuze Bowlingtoernooi. Een activiteit waarbij steeds weer met succes een beroep wordt gedaan op de competitiviteit, sportiviteit en creativiteit van de leden van de Jonge Balie. Het is ieder jaar een onvergetelijke avond waarbij het winnende team niets minder dan eeuwige roem en de wisseltrofee ten deel valt. Dit jaar zal het bowlingtoernooi plaatsvinden op 26 februari. Aarzel niet en geef je snel op voor het leukste Jonge Balie evenement van het jaar! Wij hopen uiteraard op een enorm sportieve, gezellige en gouden bowlingavond!

Inschrijven

Inschrijven kan vanaf nu tot en met 20 februari 2014 door het aangehechte inschrijfformulier volledig ingevuld te zenden aan goldstrike@debrauw.com.

Let op: Inschrijven kan alleen als compleet team (incl. originele teamnaam) en er is slechts plek voor 42 teams. De inschrijving sluit eerder indien het maximaal aantal deelnemers is bereikt. Een team bestaat uit minimaal 4 en maximaal 7 personen en per kantoor worden maximaal 3 teams geaccepteerd. Dus: hoe eerder je je inschrijft hoe meer kans!

Kosten voor het evenement zijn 85 euro per team (zie inschrijfformulier voor nadere betaalinformatie).

Prijzen en thema

Het thema dit jaar is GOLDSTRIKE! Naast de standaardprijzen (het winnende team en de poedelprijs) barst dit jaar de strijd los voor de titel: ‘Best Dressed Office’ en ‘Best Named Team’.

Dus trommel al je kantoorgenoten op, regel een soepele ‘goudfit’, kom een bowlingballetje rollen op je favoriete discomuziek en misschien gaat jullie team dit jaar wel met de ‘Best Dressed Office Trophy’ aan de haal!

Afterparty

Vanaf 23.00 uur kunnen strikes, spares en gutterballs worden nabesproken in Café De Overkant (tegenover Knijn).

Gegevens

Datum:
februari 26, 2015
Tijd:
8:00 am - 5:00 pm

Locatie

Knijn Bowling en Restaurant
Scheldeplein 3
Amsterdam,
+ Google Maps