Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

[Afgelast] Jonge Balie Bowlingtoernooi

april 9, 2020 @ 08:00 - 17:00

Op donderdag 9 april 2020 vindt het jaarlijkse Jonge Balie Bowlingtoernooi plaats, met als thema Let’s make bowling great again. Net als andere jaren zullen diverse teams om felbegeerde prijzen en eeuwige roem strijden. Nieuw dit jaar is de locatie, die nog even geheim blijft. Na afloop van het toernooi is er nog een borrel. Deelname is dit jaar gratis!

Wat: bowlingtoernooi en daarna een gezellige borrel
Waar: TBA
Wanneer: donderdag 9 april 2020
Tijd: heats van 19.30 – 23.00 uur en finale tot ongeveer 23.30 uur. Aansluitend borrel!

Inschrijven

De inschrijving is geopend, dus schrijf jouw team snel in! Inschrijven kan tot en met 20 maart 2020 via onderstaand formulier.

Een team bestaat uit minimaal vijf tot maximaal zeven personen en ieder team is voorzien van een originele teamnaam. Per kantoor kunnen maximaal drie teams zich inschrijven; vol is vol, dus zorg dat jullie er snel bij zijn!

Prijzen

Lukt het jullie om in de finale de beste score neer te zetten? Dan winnen jullie de prachtige wisseltrofee! Nog nooit een strike gegooid? Geen probleem! Ook dit jaar zijn er weer prijzen voor het best verklede team en voor de beste teamnaam te winnen.

Borrel

Na wat sportiviteit is het tijd voor de borrel. We nodigen jullie graag uit om na het bowlingtoernooi met ons te komen borrelen.

 

Gezien de recente ontwikkelingen en nieuwe maatregelen met betrekking tot het coronavirus is in overleg met de Amsterdamse Orde van Advocaten besloten de lezing van aanstaande donderdag af te gelasten.

De spreker die aanstaande donderdag zou komen spreken, de heer Wösten, zal mogelijk op een ander moment alsnog een lezing voor de Jonge Balie verzorgen. Meer informatie hierover volgt.

Gegevens

Datum:
april 9, 2020
Tijd:
08:00 - 17:00