Rabobank Amsterdam Hoofdsponsor Jonge Balie Amsterdam
Sinds 1 januari 2017 heeft de Jonge Balie Amsterdam een hoofdsponsor partnership met Rabobank Amsterdam, waarbij zij op tal van terreinen samenwerken. Naast een financiële ondersteuning voor de Vereniging heeft Rabobank voor leden van de Jonge Balie Amsterdam een directe contactpersoon voor al hun vragen over betalen, sparen, hypotheken, pensioenen en het starten van een eigen onderneming. Zij stellen zich hieronder voor:

 

Accountmanager Bedrijven: Martijn Schneider
Mijn naam is Martijn Schneider en ik werk bij de Rabobank als adviseur voor de zakelijke markt. Als Rabobank zijn wij graag betrokken bij organisaties, verenigingen en stichtingen in Amsterdam, en waar mogelijk dragen wij een steentje bij. Zo ook bij de stichting Jonge Balie Amsterdam. Mijn expertise ligt op het gebied van financieringsvraagstukken en betalingsverkeer. Dus mocht je voor jezelf willen beginnen en/of heb je andere vragen, bel me, ik help je graag verder.
Telefoon +31 20 777 75 75
Bekijk hier mijn online visitekaartje

 

Financieel Adviseur: Arjan van den Bergh
Mijn naam is Arjan van den Bergh en ik ben werkzaam als financieel adviseur voor Rabobank Amsterdam.  Waar Martijn Schneider de zakelijke ‘klant’ bedient, bedien ik de particuliere klant. Voor vragen over hypothecaire geldleningen voor de eigen woning kun je bij mij terecht. Met mijn achtergrond in de makelaardij en kennis van hypotheken voorzie ik je graag van hypotheekadvies voor de woning welke je op het oog hebt. Benieuwd naar wat je kan lenen of voor welk bedrag je kan aankopen? Met betrekking tot deze en andere financiële vragen help ik je graag.
Telefoon +31 20 777 88 99
Mobiel +31 6 22 39 77 75
Bekijk hier mijn online visitekaartje

 

Adviseur Private Banking: Tanja Veerman
Mijn naam is Tanja Veerman en ik ben werkzaam als adviseur Private Banking voor Rabobank Amsterdam. Voor de meest uiteenlopende en complexe vraagstukken voor hypothecaire geldleningen, beleggingsoplossingen of vermogensadvies help ik je graag verder.
Telefoon +31 20 777 82 30
Mobiel +31 6 10 81 46 77
Bekijk hier mijn online visitekaartje